How istanbul petek servisi can Save You Time, Stress, and Money.

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa problem kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa difficulty tesisattan kaynaklanıyordur.

You are using a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to definitely an easier Model to supply you with the ideal knowledge.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

fifteen yılı aşkın süredir hizmet veriyoruz Petek temizliği ve kombi bakımı temizliği yapıyoruz yetki belgeli hizmet güler yüzlü müşteri memnuniyeti bakımınızı zamanında yaptırın eviniz sıcacık olsun faturanız dan tasarruf etmek için arayınız

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada üst kısmı sadece ısınıdır.

It looks like you were misusing this function by going as well quick. You’ve been quickly blocked from applying it.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan istanbul petek servisi arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Petek tıkalı petek servisi bir şekilde uzun süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri istanbul petek servisi Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

petek ısınmama sebepleri arasında en çAlright karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

petek servisi Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çOkay dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Firmamızın tüm hizmetlerinden yüksek oranda yararlanabilirsiniz. İstenildiği durumda petek yıkama ve temizleme yaparken kombi bakımlarını da hizmetlerini de vermekteyiz. Daha petek servisi detaylı kombi bakımı hakkında bilgi almak için

Report this wiki page